september 22, 2019

ROTTERDAM – De gemeente Rotterdam werkt constant aan de verbetering van het wegennet. In 2019 en 2020 vervangt de gemeente Rotterdam het asfalt op de Prins Alexanderlaan tussen de Rietkerkweg en de Hoofdweg.

Vanaf 16 september 2019 vangt men aan met fase twee tussen de Prins Alexanderlaan en de Grote Beer. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 15 november 2019.

Bereikbaarheid

Wanneer u de tentoonstelling per auto bezoekt kan dit gevolgen hebben voor uw routeplanning. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Jacques Dutilhweg – Boszoom – Hoofdweg. Volg d eborden voor de omleiding. Hieronder treft u een tekening van de omschreven omleiding:

Omleidingskaartje fase 2
Omleidingskaartje fase 2

Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op de website van gemeente Rotterdam.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.