Vanaf nu ook met de CJP-pas naar het terracottaleger
oktober 25, 2019

ROTTERDAM – Je kunt nu ook met je CJP-pas terecht bij het Terracottaleger van Keizer Qin! CJP staat voor ‘Cultureel Jongeren Paspoort’ en is een cultuurplatform voor jongeren. Het is een non-profitorganisatie die cultuur toegankelijk wil maken voor jongeren onder 30 jaar. CJP biedt verschillende culturele activiteiten voor een aantrekkelijk tarief, denk maar aan musea, tentoonstellingen, theaters, concerten, bioscoopuitjes, festivals en nog veel meer!

Ben je 30 jaar of jonger en houd je van cultuur of een feestje? Vraag een CJP-pas aan voor slechts €17,50 per jaar.

CJP-acceptant en korting aan de kassa

Bij het Terracottaleger van Keizer Qin krijg je op vertoon van je CJP-pas kaartjes voor €8, – per stuk. Naast de korting aan de kassa zijn we ook CJP-acceptant geworden. Dit is vooral interessant voor scholen welke op zoek zijn naar leuke uitjes die aansluiten op Chinese taal of geschiedenis. Voor scholen geldt een extra scherp tarief, voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of een e-mailtje sturen naar info @ terracottaleger.nl (zonder spaties).

Wil je meer informatie over de CJP actie, bezoek dan Het Terracottaleger van Keizer Qin bij CJP. Voor vragen mag je altijd een e-mailtje sturen naar info @ terracottaleger.nl, of ons een berichtje sturen op Facebook! Deze actie is geldig op alle dagen tot en met 12 april 2020, op de volgende pagina vind je alle actuele openingstijden. Let goed op, in januari zal er groot onderhoud plaatsvinden waardoor we een aantal dagen sluiten.

Wist je dat…

Keizer Qin Shi Huang zocht zijn hele leven naar een middel om onsterfelijk te worden. Archeologen vermoeden dat de eerste keizer van China op jacht naar het eeuwige leven regelmatig cinnaber (of kwiksulfide) innam met de hoop dat het zijn leven zou verlengen. Tegenwoordig weten we dat kwik erg giftig is, ironisch genoeg heeft het regelmatig innemen van kwik waarschijnlijk bijgedragen aan zijn dood in 210 voor Christus.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.