ROTTERDAM – Twaalf december is de dag van de laatste grote uitverkoop in China. Met kortingen oplopend tot 70% is het te vergelijken met Cyber Monday dat volgt op Black Friday. 12.12 is afgeleid van 11.11, dat beter bekend staat als Single’s Day. Vanwege het succes van de uitverkopen op 11.11 hebben de retail giganten een aantal jaar geleden 12.12 in het leven geroepen.

In Nederland zal 12.12 slechts bij enkele mensen bekend zijn, vooral degene die voor langere tijd in China hebben gewerkt zullen er wel eens van hebben gehoord. Wij benutten dit moment om onze geplande prijsverlaging iets eerder door te voeren. Per 12.12 worden de volgende toegangsprijzen gehanteerd:

Ticketsoort Prijs
Volwassen €12, –
Kinderen, studenten, senioren €8, –
Familie (2+2)* €36, –

*Het familieticket wordt verkocht als vier losse tickets van €9, -. Deze variant is enkel per vier tickets te bestellen.

Het bestaande “Cheap Tuesdays” tarief van €8, – blijft voorlopig geldig.

Daarnaast hanteren we speciale tarieven voor groepen georganiseerd door scholen. Ben je op zoek naar een leuk, maar vooral educatief klassenuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wist je dat het mogelijk is met je CJP-pas de tentoonstelling te bezoeken? Voor scholen is het zelfs mogelijk via het CJP systeem te reserveren en betalen!