COVID-19 Update bezoekersreglement
maart 13, 2020

ROTTERDAM – Om de veiligheid van onze bezoekers, krijgers en personeel te waarborgen is het vanaf vandaag niet langer toegestaan de tentoonstelling te bezoeken wanneer u symptomen van het nieuwe coronavirus vertoont. Heeft u last van de volgende symptomen, dan vragen we u de tentoonstelling op een latere datum te bezoeken.

  • Verkouden
  • Last van bovenste luchtwegen
  • Hoesten
  • Beginnende koorts

Wanneer u deze symptomen vertoont en toch toegang probeert te krijgen, mogen onze medewerkers u de toegang weigeren. Wanneer u de symptomen onderdrukt om toegang te verkrijgen, wordt u verwijderd door de beveiliging en riskeert u een boete.

Uit voorzorg maakt de organisatie regelmatig contactpunten, zoals de pin-terminal en handgrepen schoon. Mogelijk wordt uw temperatuur gemeten bij de kassa.

Daarnaast wordt het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd de tentoonstelling mag bezoeken gelimiteerd tot 50.

Tot en met 15 maart is de tentoonstelling open volgens reguliere openingstijden. Gedurende het weekend wordt geïnventariseerd in hoeverre de maatregelen voldoende zijn, mogelijk wordt er besloten de tentoonstelling alsnog te sluiten van 16 tot en met 30 maart. Zodra er meer informatie bekend is, wordt dit via onze website en socialmedia kanalen gepubliceerd.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.