Over de organisatie

De tentoonstelling “Het Terracottaleger van keizer Qin” wordt georganiseerd door de Nederlands Chinese Handelskamer in samenwerking met partners van de tentoonstelling.

De Nederlands Chinese Handelskamer (NCHK) streeft naar meer culturele uitwisseling met China. Culturele uitwisseling opent je wereld voor andere mogelijkheden dan enkel dat wat je voor lief neemt en als gewoon beschouwd. De tentoonstelling Het Terracottaleger van keizer Qin neemt je mee terug in de tijd naar het jaar 221 voor Christus. Leer meer over de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi, en de Qin-dynastie.

Naast culturele uitwisseling biedt de Nederlands Chinese Handelskamer ondersteuning aan bedrijven welke handel drijven tussen Nederland en China. Tevens biedt NCHK een breed scala aan ondersteunende diensten de Nederlandse of Chinese markt veilig te betreden. Daarnaast zijn wij de schakel tussen Nederlandse afnemers en Chinese producenten en zorgen wij ervoor dat producten altijd voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Terracottaleger Boogschutter